Meedoen

Vanuit de praktijk?
Heeft u te maken met het beheer en dus met eventueel vervanging en renovatie van natte kunstwerken? Vertegenwoordigt u daarbij als infrabeheerder of assetmanager een gemeente, waterschap of provincie? Of bent u als aannemer of als advies- of ingenieursbureau betrokken bij vervanging en renovatie van natte kunstwerken? Dan komen we graag met u in contact.

Misschien wilt u uw ervaringen delen, de specifieke omstandigheden waar u mee te maken heeft of heeft gehad, de afwegingen die u heeft moeten maken of de vragen waar u zich voor gesteld ziet. Laat ze ons weten, want ze vormen een belangrijke bijdrage aan de kennisontwikkeling en kennisdeling over dit onderwerp.

Vanuit onderzoek?
Misschien heeft u als onderzoeker of assetmanager relevante publicaties die goed passen in de Kennisbank op deze website? We staan er open voor om ook die vindbaar te maken op deze site!

Bent u onderzoeker en wilt u graag bijdragen aan of deelnemen in ons Kennisprogramma? Ook dan komen we graag met u in contact.

Als u meer inzage wilt in de inrichting van ons onderzoek zoals is vastgelegd in onze jaarlijkse kennisplannen, downloadt u dan hier de meest recente: Kennisplan 2023. De Kennisplannen 2022, 2021 en het Kennisprogramma 2021-2024 zijn opvraagbaar via de Contactpagina.

Contact

Neemt u contact met ons op via onze Contactpagina of rechtstreeks met de onderzoeker(s) van de betreffende kennisbijdrage. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.